Informatie over de buitenschoolse opvang (BSO)

Informatie over de buitenschoolse opvang (BSO)

Spelen bij Kids 'n Ko is altijd leuk!

buitenschoolse opvang Hardenberg

Op avontuur na schooltijd en tijdens vakanties: Dát is wat we doen bij de BSO's van Kids ’n Ko! Bij de buitenschoolse opvang vangen we dagelijks kinderen op uit Hardenberg van 4 tot 12 jaar. Voor schooltijd, na schooltijd of in de schoolvakanties? De BSO's van Kids 'n Ko zijn geopend! We halen met onze bus of lopend de kinderen op van diverse basisscholen in Hardenberg en gaan regelmatig erop uit. En dat is al een ervaring op zich. Onze BSO's in Hardenberg bieden kinderen activiteiten aan die uitdagen om de wereld te verkennen, om zich creatief te uiten en om nieuwe kanten van zichzelf te ontdekken. Zo genieten kinderen met plezier van hun dag. 

Lees snel verder om meer te weten te komen over onze buitenschoolse opvang: lees hier meer over op ontdekkingsreis bij de BSO van Kids ’n Ko, hier over onze vakantieopvang en de openingstijden vind je op deze pagina.

Vind je het leuk om één van onze kinderdagverblijf locaties van binnen en buiten te bekijken? Laat het ons weten! Je bent altijd welkom om een kijkje te komen nemen. 

Neem contact op

Wat er ook speelt in ons land, laat het vooral de kinderen zijn