Tussenschoolse opvang

Aan tafel!

Eten, spelen, frisse neus? Eten met kinderen is erg gezellig. Want wat is er leuker dan eten met goed gezelschap, leuke gesprekken hebben met elkaar en dat allemaal onder het genot van een gezonde lunch!

Om 11.30 uur arriveren onze pedagogisch medewerkers om de tafel te dekken en de lunch voor te bereiden. Ons brood komt elke dag vers van de Korenmolen in Radewijk. Kinderen kunnen met onze kleurrijke stints tussen de middag van diverse scholen opgehaald worden om bij Kids 'n Ko gezellig te lunchen. Bij binnenkomst worden de jassen en tassen opgehangen en de handen gewassen. Tussenschoolse opvang bij Kids 'n Ko is leuk, het is hét moment om lekker even te ontladen en te ontspannen. Voor de afwisseling picknicken we bij mooi weer ook regelmatig in de boomhut of in het park. 

Naast de gezonde boterham is er regelmatig een extraatje zoals: tosti's, broodje knakworst, pannenkoeken, soep en fruit. Na de lunch is er altijd gelegenheid om binnen of buiten te spelen. Rond 13.00 uur worden de kinderen die weer naar school gaan, met de stint naar school gebracht.  

Zien eten, doet eten!