Voorschoolse opvang (VSO)

Voorschoolse opvang (VSO)

Elke doordeweekse dag zijn kinderen vanaf 6.00 uur welkom bij Kids 'n Ko. Samen ontbijten, even gezellig samen kletsen, een boekje lezen, een spelletje doen en dan met elkaar naar school. Wij brengen de kinderen met de fiets, lopens of met auto of onze bus naar diverse basisscholen in Hardenberg. 

Voorschoolse opvang

Samen gezellig de dag beginnen bij de voorschoolse opvang (VSO) van Kids ’n Ko. Elke doordeweekse dag zijn kinderen vanaf 6:00 uur welkom bij Kids ’n Ko.

Voorschool is er nog genoeg tijd om gezellig samen te ontbijten, samen te kletsen, een spelletje te doen, een boekje te lezen en als het dan zo ver is met elkaar naar school te gaan.

Wij kunnen de kinderen op verschillende manieren naar school brengen. Wij brengen de kinderen met de fiets, lopend, met de auto of met onze bus naar diverse basisscholen in Hardenberg.

Voorschoolse opvang in Hardenberg

De dag gezellig opstarten voor dat we naar school toe gaan? Bij de Voorschoolse opvang van Kids ’n Ko in Hardenberg vangen we dagelijks kinderen op uit Hardenberg van 4 tot 12 jaar. De VSO's van Kids 'n Ko zijn elke doordeweekse dag geopend met uitzondering in de schoolvakanties.

We vinden het belangrijk dat de kinderen zichzelf leren te ontwikkelen door op avontuur te gaan, hun creativiteit te uiten en met andere kinderen te leren spelen. We werken daarbij in een huiselijke sfeer, zodat jouw kind zich veilig voelt om bij Kids ’n Ko te zijn.

Om zo goed mogelijk rekening te kunnen houden met de wensen en ideeën van de kinderen houden wij kindervergaderingen. Tijdens een kindervergadering vragen wij aan de kinderen wat ze graag zouden willen doen en proberen hiermee met ieder kind rekening te houden.

Kinderdagverblijf Hardenberg

De Kids ’n Ko kinderdagverblijf in Hardenberg is een dagelijkse opvangvoorziening voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Zodra een kind naar de basisschool gaat, gaan ze van het kinderdagverblijf af en kunnen ze indien nodig gebruik maken van de andere opvangvormen die Kids ’n Ko biedt, hierbij kunt u denken aan één van onze BSO’s of VSO’s.

Wij geven kinderen graag de ruimte om zelf op onderzoek uit te gaan, de omgeving te verkennen en te ontdekken. Lekker buiten spelen of gezellig binnen het kan bij Kids ’n Ko allemaal!

Bekijk hier alle locaties van kids ’n ko kinderopvang in Hardenberg