Dagopvang

Op ontdekkingsreis

Bij de dagopvang van Kids ’n Ko gaan we graag samen op ontdekkingsreis om de wereld om ons heen te ontdekken. Door kinderen spelmaterialen en activiteiten te bieden die aansluiten bij hun ontwikkelingsniveau, leren ze spelenderwijs. Of we nu zingen, spelen of vooruitkijken naar de basisschool; de ontwikkeling van elk kind staat altijd voorop. Wij dagen kinderen net een beetje extra uit door ze ook materialen aan te bieden die minder voor de hand liggen. De nieuwsgierigheid en drang naar zelfontplooiing maakt dat ieder Kids 'n Ko kind vandaag weer een beetje meer weet dan gisteren. We werken daarbij in een huiselijke sfeer, zodat jouw kind zich veilig voelt.

Bij de dagopvang van Kids ’n Ko beschikken we zelf over veel speelruimte. Daarnaast kunnen kinderen bij goed weer buiten spelen in onze grote tuin. Om niet alleen onze eigen wereld, maar ook de wereld om ons heen te ontdekken, gaan we er regelmatig op uit met onze gekleurde stints (elektrische bolderkarren). Hiermee maken we allerlei uitstapjes, zoals een bezoekje aan de bakker, de opa's en oma's in verschillende verzorgingstehuizen in Hardenberg, de bibliotheek, de kinderboerderij, het bos en nog veel meer om op te noemen. 

Spelen..spelen...spelen. Zo ontdekt een kind de wereld en leert het de wereld verstaan. Spelen is belangrijk voor de persoonlijke ontwikkeling van ieder kind. Het vormt de basis voor latere vaardigheden. 

Bij Kids 'n Ko werken we vanuit de Jenaplangedachte. Het Jenaplanconcept is gericht op de ontwikkeling en opvoeding van kinderen. Binnen het Jenaplan leer je vaardigheden voor het leven. Leren ontstaat in liefde, in verbinding en vanuit verwondering. Kids 'n Ko is een kinderopvang waar je leert samenleven met elkaar. Ouders voeden samen met ons kinderen op tot mensen die van betekenis zijn voor zichzelf, voor anderen en voor een duurzame wereld. Het is een pracht concept dat alles bevat waardoor kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen op een manier die wij hen gunnen: gelukkige kinderen ontwikkelen zich het best ! 

Heb je vragen of wil je graag eens kennismaken? Laat het ons weten! Je bent altijd welkom om een kijkje te komen nemen aan de Gramsbergerweg 54 of aan de Paasberg 42 in Hardenberg.

Neem contact op