Kidsclub

Je hoort erbij

Kidsclub: iedere 4e woensdag van de maand organiseert Kids 'n Ko leuke activiteiten in Wijkboerderij Baalder!

Naast het verzorgen van kinderopvang organiseert Kids ’n Ko ook de kidsclub in de Wijkboerderij in Baalder.  De kidsclub is voor alle basisschoolkinderen (4-12 jaar) uit de wijk Baalder en omgeving. De activiteiten en programma's zijn erop gericht samen leuke en waardevolle dingen te beleven en te leren. Dit draagt bij aan een positieve ontwikkeling van kinderen in relatie tot zijn of haar omgeving. Wij willen kinderen verbinden met elkaar. Welke achtergrond je ook hebt, van welke school je ook komt; 'Jij hoort erbij'!

Meedoen is gratis. Het is niet nodig om je van tevoren aan te melden, tenzij anders is aangegeven. Is het deelnemen aan onze activiteiten ook iets voor jouw kind? Vind je het leuk om te helpen ? Ook dat kan. Kom gerust een woensdagmiddag meekijken in Wijkboerderij Baalder aan de Beekberg 45 in Hardenberg!

Houd ook onze Facebookpagina in de gaten voor meer informatie. Natuurlijk kan je altijd contact opnemen met Kids ’n Ko als je meer wilt weten. Ons enthousiaste team wil je graag te woord staan. 

Neem contact op