Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf

De Kids ’n Ko kinderdagverblijf is een dagelijkse opvangvoorziening voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Zodra een kind naar de basisschool gaat, gaan ze van het kinderdagverblijf af en kunnen ze indien nodig gebruik maken van de andere opvangvormen die Kids ’n Ko biedt.

Reguliere en flexibele dagopvang

Ons kinderdagverblijf is een veilige en vertrouwde speelplaats in een huiselijke sfeer waarin de kinderen samen op ontdekkingsreis kunnen gaan. Het kinderdagverblijf is het gehele jaar op iedere doordeweekse dag geopend van 06.00 uur in tot 18.30 uur. We hebben kinderdagverblijven op 3 verschillende locaties in Hardenberg. Naast de reguliere dagopvang mogelijkheden is het ook mogelijk om gebruik te maken van flexibele dagopvang.

Kinderdagverblijf Hardenberg

Kids ’n Ko heeft op verschillende locaties in Hardenberg een kinderdagverblijf gevestigd zitten. Zo hebben we een kinderdagverblijf vlak bij de wijk “de Marslanden” en twee in de wijk “Baalder”. Wij geven kinderen graag de ruimte om zelf te ontdekken, zelf op onderzoek uit te gaan en lekker te spelen.

Bij elke kinderdagverblijf locatie hebben wij een heerlijke ruimte om zowel binnen, maar vooral ook buiten te spelen (bij goed weer). Zo kan je lekker spelen in de boomhut, hebben we kippetjes en vooral ook de ruimte om samen op avontuur te gaan!

Bekijk hier onze verschillende locaties

Kinderopvang in Hardenberg

Kids ’n Ko is een kinderopvang in Hardenberg met diverse mogelijkheden voor opvang van jouw kind. Zo bieden wij zoals voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar dagopvang aan en voor kinderen die naar de basisschool gaan voorschoolse-(VSO), tussenschoolse- (TSO) en buitenschoolse opvang (BSO).

Naast BSO is het ook mogelijk om gebruik te maken van vakantieopvang tijdens schoolvakanties. Hoe oud je kind ook is, ieder kind maakt zijn of haar eigen ontdekkingsreis. Wij helpen je kind graag in deze ontdekkingsreis door de kinderen activiteiten aan te bieden om de wereld te verkennen en de verschillende kanten van zichzelf te ontdekken.

Heb je vragen of wil je wel graag een van onze kinderdagverblijf locaties zien? Neem dan gerust eens contact met ons op voor een rondleiding. Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of per telefoon: 0523 - 234882.