Peuteropvang

Peuteropvang Hardenberg

Peuteropvang

Peuteropvang Hardenberg is eigenlijk hetzelfde als een peuterspeelzaal. Wij van Kids ’n Ko noemen het zelf peuterspeelhuis. De peuteropvang Hardenberg is vanaf 2 jaar tot en met 4 jaar. De peuters kunnen op vaste dagdelen in kleine groepen samen komen spelen, ontwikkelen en ontdekken. Dit is super leerzaam en heel leuk.

Kids ’n Ko is de leukste peuteropvang van Hardenberg waar kinderen binnen maar vooral buiten de omgeving kunnen ontdekken. Kids ’n ko is een warme en gezellige plek waar een fijne sfeer hangt.

Peuteropvang Hardenberg ontdekkingsreis

Bij onze peuteropvang in Hardenberg mogen de kinderen zelf op ontdekkingsreis. Wij geven de kinderen zelf de ruimte om dingen te ontdekken, ook werken wij met een leuk programma genaamd Uk & Puk in combinatie met onze eigen thema’s. Onze eigen thema’s halen wij uit de belevingswereld van de kinderen. Aan de hand van dit programma en de thema’s leren de kinderen nieuwe vaardigheden op een leuke manier.

Ieder kind is anders en ook daar houden wij bij onze peuteropvang in Hardenberg rekening mee. Er wordt gekeken naar de talenten van de peuters en alle kinderen krijgen hier door de ruimte om zichzelf te ontwikkelen.

Wil je meer te weten komen over onze leuke en leerzame peuteropvang? Wij zijn van mening dat je dat het beste kunt ervaren door een keertje langs te komen! Je bent altijd welkom aan het 1 van onze 4 locaties in Hardenberg of neem gerust contact met ons op

Kinderdagverblijf Hardenberg

Kids ’n Ko heeft op verschillende locaties in Hardenberg een kinderdagverblijf gevestigd zitten. Zo hebben we een kinderdagverblijf in de wijk “Baalderveld”, één vlak bij de wijk “de Marslanden” en twee in de wijk “Baalder”. Wij geven kinderen graag de ruimte om zelf te ontdekken, zelf op onderzoek uit te gaan en lekker te spelen. Bij elke kinderdagverblijf locatie hebben wij een heerlijke ruimte om zowel binnen, maar vooral ook buiten te spelen (bij goed weer). Zo kan je lekker spelen in de boomhut, hebben we kippetjes en vooral ook de ruimte om samen op avontuur te gaan!