Peuterspeelhuis

Algemene informatie

Het Peuterspeelhuis van Kids ’n Ko: voor kinderen van 2 á 2,5 tot 4 jaar.

Peuters willen vooral lekker kunnen spelen met hun leeftijdsgenootjes. Het Peuterspeelhuis is een peuterspeelzaal, waarbij peuters vanaf ongeveer 2 á 2,5 jaar op vaste dagdelen en in kleine groepen samen komen spelen, ontdekken en ontwikkelen. Dat is niet alleen leuk, maar ook ontzettend leerzaam! Er is zoveel te zien en te ontdekken. Kinderen zijn bij ons welkom. Met een warme, prettige inrichting, gezelligheid en een fijne sfeer zorgen we dat kinderen het naar de zin hebben bij ons. We geven peuters de ruimte om nieuwe kanten van zichzelf te ontdekken. Daarmee is het Peuterspeelhuis een goede opstap naar de basisschool en dé plek voor jouw peuter om samen met andere kinderen de leukste avonturen te beleven. 

Bij het Peuterspeelhuis werken we met het Uk & Puk programma voor peuterspeelzalen in combinatie met onze eigen thema’s die we uit de belevingswereld van onze kinderen halen. 
Met behulp van Uk & Puk in combinatie met onze eigen thema's leren kinderen nieuwe vaardigheden op een speelse manier. Daarnaast kijken onze pedagogische medewerkers natuurlijk ook naar de talenten van jouw peuter. Alle kinderen krijgen op deze manier de ruimte om zichzelf te ontwikkelen.

Goed om te weten: Het is mogelijk om dagopvang en de ochtenden bij het Peuterspeelhuis te combineren. Dat betekent dat jouw peuter de hele dag bij Kids ’n Ko kan zijn. Wij regelen dan het vervoer van de ene locatie naar de andere. Voor informatie kunnen ouders altijd bij ons terecht. 

Lees gauw verder om meer te weten te komen over ons Peuterspeelhuis: lees hier meer over op ontdekkingsreis in het Peuterspeelhuis, hier over onze vakantieopvang en de openingstijden vind je op deze pagina.

We kunnen je natuurlijk alles vertellen over hoe leuk onze peuteropvang is. Maar waarom kom je niet gewoon een kijkje nemen? Je bent altijd welkom voor een rondleiding aan het Fonteinkruid 4 in Hardenberg. 

Neem contact op

 

Samen verschillend zijn!