Peuterspeelhuis

Op ontdekkingsreis

Ga je met ons mee? 

Er is altijd wat te doen. Wij nemen kinderen mee op ontdekkingsreis. We hebben 2 peutergroepen aan het Fonteinkruid 4, in de wijk Baalderveld, in Hardenberg. Ook voor verlengde dagopvang zijn kinderen van harte welkom bij Kids 'n Ko. Onze dagen zijn gevuld met zingen, lachen, spel, knutselen, muziek maken, verven, buitenspelen in de zandbak, klimmen en klauteren, puzzelen, onderweg zijn in de natuur zijn, naar de markt, naar de opa's en oma's in verzorgingstehuizen, samen boekjes lezen, bouwen met duplo, koekjes bakken, plakken en nog veel meer. 

 

peuterspeelzaal in Hardenberg

En ken je Puk al? Binnenkort is het vast het beste vriendje van jouw kind. Puk helpt ons samen het leven te leren en te vieren. We hebben een vast dagritme, aangevuld met een uitdagende speel- en leeromgeving, waarin peuters zich optimaal kunnen ontwikkelen, zodat ze weten waar ze aan toe zijn. Ze maken hier nieuwe vriendjes en vriendinnetjes en we bereiden kinderen voor op de basisschool. De voorschoolse activiteiten van Kids 'n Ko vinden aansluiting met de kerndoelen voor het basisonderwijs, zoals deze zijn opgesteld door de overheid. Wij zorgen ervoor dat deze tussendoelen op speelse wijze worden bereikt. Kinderen zijn kleine avonturiers die steeds zelfstandiger worden en vertrouwen krijgen in wat ze allemaal kunnen. Zo worden kinderen optimaal voorbereid op een goede start in het basisonderwijs. 

Spelenderwijs wereldwijs!

 

Bijna iedere week gaan we met onze peuters naar de opa's en oma's in de Meander, Oostloorn en naar de Schoutenhof. Door de ouderen en kinderen in contact te brengen met elkaar ontstaan er bijzondere vriendschappen. De ouderen zijn een stuk minder eenzaam en ook nog eens fantastische speelmaatjes voor de kinderen. De kinderen brengen een lach op de gezichten van de opa's en oma's. Wederzijds leren de kinderen en de ouderen van alles: liedjes, wijze lessen, danspasjes, spelletjes, tekeningen maken. Wat een fantastische combinatie. Je hart smelt wanneer kinderen en ouderen elkaars handen vasthouden. Je kan niet anders dan, bij het zien van deze contacten tussen jong en oud, even stil te staan bij het mooie van het leven.

Voorschoolse opvang in Hardenberg

Kinderen zijn bij ons Koningskinderen. Samen ontbijten en lunchen, lekkere gezonde tussendoortjes, sap, vers fruit, zonnecrème en als kinderen nog niet op de wc plassen, hebben we hier verschoning. 

kinderopvang Hardenberg en omgeving

De beste indruk van wat wij peuters kunnen bieden, kan je ervaren op de peutergroep zelf. We nodigen ouders en peuters graag uit om eens een bezoekje te brengen aan onze peutergroep. Dan kan je ervaren hoe het er op de groep aan toegaat en hoeveel plezier de kinderen hebben. Laat het ons weten!

 

Neem contact op

Ontdek, leer, groei en geniet!