VVE (voor-en vroegschoolse educatie)

VVE

Kids 'n Ko is VVE (voor-en vroegschoolse educatie) gecertificeerd. Dat betekent dat we een gecertificeerd VVE-programma aanbieden en dat ons team is opgeleid en in het bezit is van een geldig VVE.

Wij gebruiken de VVE-methode Uk & Puk gecombineerd met onze eigen projecten. Samen werken wij spelenderwijs aan de verschillende soorten ontwikkelingen van de kinderen. Soms kan een peuter wat extra ondersteuning in de ontwikkeling gebruiken.

Het consultatiebureau geeft dan een verklaring voor deelname aan VVE. Zij volgen hetzelfde programma, echter wij bieden ze in samenwerking met de ouders extra stimulering voor de ontwikkeling. Er wordt een rijke speel-leeromgeving gecreëerd, waarbij onze peuters alle mogelijkheden hebben om te leren vanuit hun eigen interesse en motivatie, leren van elkaar en waarbij de leidsters dit stimuleren.

vve certificaat kinderopvang Hardenberg

Uk & Puk

Het programma Uk & Puk biedt een totaalprogramma aan leuke en leerzame activiteiten die het actief spelen en ontdekken stimuleren, maar wel passend binnen het bestaande dagritme van de peuters.

Puk is de vrolijke handpop. Samen met Puk beleven peuters de leukste avonturen, waarbij Puk het vriendje van de kinderen is.

Heb je vragen over onze VVE certificering, vragen over het programma UK & Puk of heb je andere vragen aan Kids ’n Ko? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord en hebben waarschijnlijk direct antwoord op al je vragen.