Peuterspeelzaal Hardenberg

Peuterspeelzaal Hardenberg

Ben je opzoek naar een peuterspeelzaal in Hardenberg waar jouw kleine ontdekker lekker kan spelen en leren? Dan ben je bij Kids ’n Ko aan het juiste adres! 

Peuterspeelzaal in Hardenberg

De peuterspeelzaal, of zoals wij het noemen “het Peuterspeelhuis” is voor kinderen van 2 tot 4 jaar en is gevestigd in de wijk Baalderveld. Op vaste dagdelen en in kleine groepen komen de peuters samen lekker spelen, ontdekken en ontwikkelen. Op deze manier leren peuters die naar de peuterspeelzaal gaan op een spelende wijze zichzelf maar ook de wereld steeds een beetje meer te ontdekken. De peuterspeelzaal is veilig maar wel met een warme, gezellige en prettige sfeer ingericht waardoor je kindje zich direct op z’n gemak voelt.

Peuterspeelzaal

Wat en waarvoor is een peuterspeelzaal nou precies? De peuterspeelzaal (of zoals wij hem noemen een peuterspeelhuis) is er voor kinderen in de leeftijd van ongeveer 2 tot 4 jaar. Veel kinderen in deze leeftijd willen graag alles ‘zelluf’ doen en bij deze ontwikkeling willen wij hen graag helpen. Zo zullen ze op een speelse en leerzame manier ontdekken van de eigen mogelijkheden die de peuter heeft.

peuterspeelzaal in Hardenberg

Spelenderwijs op ontdekkingsreis

Op spelenderwijs geven wij de vaardigheden mee aan jouw peuter die hij of zij straks nodig heeft als kleuter. Daarom is de peuterspeelzaal een mooie opstap naar de basisschool. Het peuterspeelhuis van Kids ’n Ko is daarom de plek voor jouw peuter om samen met andere kinderen op ontdekkingsreis te gaan en de leukste avonturen te gaan beleven op weg naar de grote basisschool.

Aanmelden voor de peuterspeelzaal in Hardenberg of zou je misschien eerst graag een rondleiding hebben in het peuterspeelhuis? Neem dan gerust even contact met ons op, hiervoor kan je het contactformulier contactformulier invullen of ons bellen op telefoonnummer 0523-234882.

Kinderdagverblijf

Kids ’n Ko heeft 4 kinderdagverblijf locaties in Hardenberg waar verschillende soorten opvang wordt aangeboden. Zo hebben we in Baalder 2 locaties waarvan 1 een kinderdagverblijf (Gramsbergerweg) voor met name de allerkleinsten onder ons en 1 locatie (Paasberg) waar onder andere dagopvang en buitenschoolse opvang afgenomen kan worden. In Baalderveld hebben wij het ‘Peuterspeelhuis’, dit is een peuterspeelzaal voor kinderen van 2 a 2,5 jaar tot 4 jaar.

Daarnaast hebben we ons meest nieuwe kinderdagverblijf vlak bij de Marslanden. Hier kunnen de kinderen terecht van de leeftijd 0 tot 12 jaar en wordt er Dagopvang, Voorschoolse opvang (VSO), Tussenschoolse opvang (TSO), Buitenschoolse opvang (BSO) en vakantieopvang aangeboden.

Bekijk hier alle locaties van kids ’n ko kinderopvang in Hardenberg