Tussenschoolse opvang

Tussenschoolse opvang

Ben je opzoek naar een gezellige en leuke tussenschoolse opvang voor jouw kind? De tussenschoolse opvang van Kids ’n Ko zorgt voor een gezonde lunch, gezellig kletsen, lekker spelen en een frisse neus tussen de middag.

TSO Hardenberg

Jouw kind is er dan even lekker tussen uit en kan gezellig met andere kinderen op trekken. Bij Kids ’n Ko vangen we dagelijks kinderen op uit Hardenberg van 4 tot 12 jaar.

De kinderen leren van elkaar en met elkaar. Dat is iets wat wij bij Kids ’n Ko erg belangrijk vinden. Bij de tussenschoolse opvang kunnen de kinderen eerst lekker eten en daarna is er nog tijd om gezellig binnen of buiten te spelen, voordat ze weer naar school gaan.

Wat is een tussenschoolse opvang?

Wat is een tussenschoolse opvang nou eigenlijk precies? Een tussenschoolse opvang is er voor het moment tussen de ochtend en de middag wanneer de lunch gegeten wordt. De kinderen hebben niet altijd de mogelijkheid om tussen de middag naar huis te gaan of om op school te eten. Een tussenschoolse opvang is bedoeld als een plek waar je kind tussen de middag terecht kan om een lekker broodje te eten en om even te kunnen spelen.

De kinderen worden bij diverse scholen in Hardenberg opgehaald en rond 13:00 uur worden de kinderen die weer naar school gaan naar school gebracht (afhankelijk van schooltijden).

Tussenschoolse opvang Hardenberg

Kids ’n Ko is de beste tussenschoolse opvang die je kan vinden in Hardenberg. Kids ’n Ko is gevestigd op 4 verschillende locaties in Hardenberg. Wij vinden het belangrijk dat de kinderen gezond eten, daarom halen wij ons brood elke dag vers van Bakkerij Battjes uit Hardenberg. Naast de gezonde boterham is er regelmatig een extraatje zoals: tosti's, broodje knakworst, pannenkoeken, warme broodjes, krentenbollen, soep en fruit.

De kinderen zijn bij ons vrij om spelenderwijs te leren en te ontdekken. Bij elke tussenschoolse opvang locatie van Kids ’n Ko hebben wij een heerlijke ruimte om zowel binnen, maar vooral ook buiten te spelen.

Vragen of meer weten over Kids ’n Ko? Neem gerust eens contact met ons op. Vul het contactformulier in of bel tijdens openingstijden 0523 234 882.