VSO

VSO

Opzoek naar een VSO? Kids ’n Ko is een gezellig plek om samen de dag te beginnen voor dat de kinderen naar school gaan.

VSO in Hardenberg

VSO Hardenberg staat voor voorschoolse opvang Hardenberg en is een plek waar kinderen nog voor dat de school open is terecht kunnen.

Doordeweeks zijn de kinderen vanaf 6:00 uur welkom op een van de locaties van Kids ’n Ko. De kinderen kunnen op verschillende manieren naar school gebracht worden. Wij brengen de kinderen met de fiets, lopend, met de auto of met onze bus naar diverse basisscholen in Hardenberg.

Wat is een VSO?

VSO staat voor voorschoolse opvang. Een VSO is dus een plek waar kinderen heen kunnen nog voor dat de school begint. Veel scholen in Hardenberg straten tussen 8u30 en 8u45, maar veel werkende ouders moeten al eerder vertrekken naar hun werk.

Bij ons op de VSO kunnen kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar (van groep één tot en met groep acht) ’s ochtends vroeg gezellig komen spelen, kletsen of nog even ontbijten. Vervolgens gaan we gezamenlijk naar school, de jonge kinderen worden gebracht, de oudere kinderen willen vaak zelf lopend of met de fiets naar school.

Onze VSO is maandag tot en met vrijdag geopend en kinderen kunnen al vanaf 6u00 bij ons terecht.

Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je een keer langskomen op één van de locaties?

Neem dan even contact met ons op, wij hebben antwoord op alle vragen en geven je graag een rondleiding! Neem je zoon of dochter gezellig mee, dan kan hij of zij direct zien hoe leuk je bij kunt komen spelen met de andere kinderen!