VSO Hardenberg

VSO

Opzoek naar een VSO in Hardenberg? Kids ’n Ko is een gezellig plek om samen de dag te beginnen voor dat de kinderen naar school gaan.

VSO Hardenberg

VSO Hardenberg staat voor voorschoolse opvang Hardenberg en is een plek waar kinderen nog voor dat ze naar school gaan terecht kunnen.

Doordeweeks zijn de kinderen vanaf 6:00 uur welkom op een van de locaties van Kids ’n Ko. De kinderen kunnen op verschillende manieren naar school gebracht worden. Wij brengen de kinderen met de fiets, lopend, met de auto of met onze bus naar diverse basisscholen in Hardenberg.

Wat is een voorschoolse opvang?

De voorschoolse opvang is een plek waar kinderen nog vóór dat ze naar school gaan terecht kunnen. Op de VSO van Kids ’n Ko kunnen de kinderen gezellig met andere kinderen ontbijten en nog even spelen voor dat ze naar school gaan. De kinderen worden door een van onze teamleden naar school gebracht.

Bij de Voorschoolse opvang (VSO Hardenberg) van Kids ’n Ko in Hardenberg vangen we dagelijks kinderen op uit Hardenberg van 4 tot 12 jaar. Voor schooltijd, na schooltijd (BSO) of in de schoolvakanties? Wij staan ook buiten schooltijden voor jouw kind(eren) klaar!

Voorschoolse opvang Hardenberg

Wij van Kids ’n Ko hebben een Voorschoolse opvang in Hardenberg die het super belangrijk vinden dat de kinderen zichzelf leren te ontwikkelen door op avontuur te gaan, hun creativiteit te uiten en met andere kinderen te leren spelen. De VSO Hardenberg houdt zo veel mogelijk rekening met de wensen en ideeën van de kinderen. Dit doen wij door met de kinderen in gesprek te gaan en hun te vragen naar wat hun leuk lijkt om te doen.

Tijdens een voorschoolse opvang kan er nog veel gedaan worden. Gezellig samen ontbijten, een spelletje doen, samen lekker kletsen, een boekje lezen en als het zo ver is gezellig samen naar school.

Wij geven kinderen graag de ruimte bij onze kinderopvang in Hardenberg om zelf op onderzoek uit te gaan, de omgeving te verkennen en te ontdekken. Lekker buiten spelen of gezellig binnen het kan bij Kids ’n Ko allemaal!

 

Bekijk hier onze locaties