Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang

Bent u opzoek naar een leuke en leerzame buitenschoolse opvang voor uw kind?

Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang (BSO)

Bent u opzoek naar een leuke en leerzame buitenschoolse opvang voor uw kind? Bij de buitenschoolse opvang oftewel BSO van Kids ’n Ko vinden wij het heel belangrijk dat kinderen zelf op avontuur kunnen gaan na een leuke maar soms ook lange dag op school. Bij Kids ’n Ko vangen we dagelijks kinderen op uit Hardenberg van 4 tot 12 jaar.

We halen met onze bus/auto, fiets of lopend de kinderen op van diverse basisscholen in Hardenberg. We vinden het ook heel leuk om er met de kinderen op uit te gaan, dit doen we daarom ook regelmatig.

buitenschoolse opvang Hardenberg

De beste buitenschoolse opvang in Hardenberg

Kids ’n Ko is de beste buitenschoolse opvang in Hardenberg voor uw kind. We proberen uw kind zoveel mogelijk de ruimte te geven om zichzelf te ontwikkelen. Zo kunnen de kinderen er bij ons overal op uit gaan. Buiten hebben we leuke speelattributen waar kinderen leuk kunnen spelen. De buitenruimtes zijn zo ingericht dat kinderen zich hier, op een veilige manier, volledig kunnen uitleven. Zo kunnen de kinderen lekker spelen in de boomhut of even kijken bij de kippetjes die we hebben.

Ben je nieuwsgierig geworden naar één van onze BSO’s? De beste indruk die wij kunnen bieden, krijg je door een kijkje te komen nemen bij een van onze BSO locaties. Je bent altijd welkom aan de Paasberg 42, aan het Fonteinkruid 4 of aan de Korte Spruit 13 in Hardenberg.

Voorschoolse opvang in Hardenberg

Kinderdagverblijf Hardenberg

Ons kinderdagverblijf in Hardenberg is een veilige en vertrouwde speelplaats in een huiselijke sfeer waarin de kinderen samen op ontdekkingsreis kunnen gaan. Het kinderdagverblijf in Hardenberg is het gehele jaar op iedere doordeweekse dag geopend van 06.00 uur in tot 18.30 uur.

De kinderen zijn bij ons vrij om spelenderwijs te leren en te ontdekken. Bij elke kinderdagverblijf locatie van Kids ’n Ko hebben wij een heerlijke ruimte om zowel binnen, maar vooral ook buiten te spelen.

Bekijk hier alle locaties van kids ’n ko kinderopvang in Hardenberg