Landelijk Register Kinderopvang
Landelijk Register Kinderopvang

Gegarandeerde Kwaliteit en Veiligheid

Bij het verkrijgen van kinderopvangtoeslag is het belangrijk dat de opvanglocatie geregistreerd is in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK). Dit register waarborgt dat de kinderopvanglocatie is goedgekeurd en voldoet aan de eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Goed nieuws: zowel de kinderdagverblijven, peuteropvang als bso's van Kids ’n Ko zijn allemaal goedgekeurd en geregistreerd! Bekijk hier de Inspectierapporten van: BSO Fonteinkruid, Peutergroep Fonteinkruid, Gramsbergerweg, BSO Paasberg, BSO Kollergang 13, KDV Kollergang 13, BSO Korte Spruit, KDV Korte Spruit.

Wat is het Landelijk Register Kinderopvang (LRK)?

Het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) is een register waarin alle kinderopvanglocaties in Nederland zijn opgenomen die voldoen aan de wettelijke kwaliteitseisen. Alleen locaties die in dit register zijn opgenomen, komen in aanmerking voor kinderopvangtoeslag.

Hoe weet ik of mijn kinderopvanglocatie is geregistreerd in het LRK?

De registratie onze Kids 'n Ko kinderopvanglocaties kan je controleren door de naam of het registratienummer van de locatie in te voeren. op de website van het LRK.