Over ons

Ondek de wereld van Kids 'n Ko!

marslanden hardenberg kinderopvang

Vind je het belangrijk dat kinderen de ruimte krijgen om zelf te ontdekken, zelf op onderzoek kunnen uitgaan, natuur beleven en kinderen vaak buiten zijn?

De locaties van Kids 'n Ko liggen in een natuurrijke groene omgeving, in of heel dichtbij een natuurgebied of hebben een hele grote tuin. De ruimte hebben allemaal een huiselijke sfeer en de kinderen kunnen er heerlijk spelen, knutselen, bouwen, lezen en koken. Als we de deur van een locatie openen is daar de buitenlucht met eindeloos veel bomen, planten, bloemen, beestjes, gras, boomhutten en nog zoveel meer.....

Elke dag weer, wil Kids 'n Ko een fijne plek zijn waar elk kind zich prettig voelt, met plezier naar toe gaat en zich optimaal kan ontwikkelen. Veiligheid en geborgenheid, maar ook persoonlijke aandacht, professionaliteit, deskundigheid, flexibiliteit en een warme uitstraling staan bij ons voorop. 

kinderopvang marslanden Hardenberg

Samenwerken met ouders en de oudercommissie

Kids ’n Ko hecht veel waarde aan samenwerken met ouders van onze Kids 'n Ko kinderen. We houden daarom ouders op de hoogte van wat er tijdens de opvang gebeurt, door foto's te delen en regelmatig even bij te praten. Uiteraard respecteren we de wensen van ouders, die precies weten wat belangrijk is voor hun kind.

Ook heeft Kids 'n Ko een oudercommissie. Deze commissie denkt mee over het pedagogisch beleid en organisatorische zaken. 

Spelenderwijs op ontdekkingsreis

Kids ’n Ko wil alle kinderen voorbereiden op hun toekomst in de maatschappij. Dat doen we altijd spelenderwijs en vanuit het belang van kinderen. Dat wil zeggen dat onze pedagogisch medewerkers kijken hoe kinderen zich ontwikkelen en waar het naartoe wil. Wat hebben kinderen nodig om iedere dag opnieuw iets over zichzelf te leren? Zo geven we de aangeboren talenten van kinderen de ruimte en bieden we activiteiten die passen bij kinderen. Kids ’n Ko biedt de kinderen een huiselijke omgeving en een ontspannen en ongedwongen sfeer. Het is belangrijk dat activiteiten elkaar afwisselen en dat er rustmomenten worden ingebouwd. Onder de juiste begeleiding leert een kind uit grote en kleine dagelijkse ervaringen iets waardevols. 
 

kinderopvang hardenberg

Ons team

Het team van Kids ’n Ko heeft hart voor kinderen. Onze pedagogisch medewerkers vinden het stuk voor stuk van groot belang om echt in contact te zijn met kinderen en om hen te begeleiden in hun ‘reis’ naar groter groeien. Zij staan iedere dag voor jouw kind klaar om het een plezierige dag te bezorgen. 

Openingstijden

De openingstijden van onze verschillende Kids 'n Ko locaties vind je hieronder:

Dagopvang Baalder aan de Gramsbergersweg en aan de Paasberg: Op werkdagen van 6.00 uur tot 18.30 uur (m.u.v. officiële feestdagen). Deze locatie is tevens in schoolvakanties geopend. 

Dagopvang Marslanden aan de Korte Spruit: Op werkdagen van 6.00 uur tot 18.30 uur (m.u.v. officiële feestdagen). Deze locatie is tevens in schoolvakanties geopend. 

Peuterspeelhuis Baalderveld aan het Fonteinkruid: Op schooldagen van 6.00 uur tot 13.00 uur (m.u.v. officiële feestdagen). Ook in schoolvakanties kunnen we gebruik maken van deze locatie. 

Buitenschoolse opvang en Voorschoolse opvang in Baalder aan de Paasberg: Op schooldagen van 6.00 uur tot 8.30 uur, 12.00 uur tot 18.30 uur en op 'rooster' vrije schooldagen van 6.00 uur tot 18.30 uur (m.u.v. officiële feestdagen). Ook in schoolvakanties is Kids 'n Ko alle dagen geopend. 

Buitenschoolse opvang en Voorschoolse opvang in Baalderveld aan het Fonteinkruid: Op schooldagen van 6.00 uur tot 8.30 uur, 12.00 uur tot 18.30 uur en op 'rooster' vrije schooldagen van 6.00 uur tot 18.30 uur (m.u.v. officiële feestdagen). 

Buitenschoolse opvang en Voorschoolse opvang in de Marslanden aan de Korte Spruit: Op schooldagen van 6.00 uur tot 8.30 uur, 12.00 uur tot 18.30 uur en op 'rooster' vrije schooldagen van 6.00 uur tot 18.30 uur (m.u.v. officiële feestdagen). Ook in schoolvakanties is Kids 'n Ko alle dagen geopend. 

Wij geven kinderen graag de bagage mee voor de rest van hun leven!