Over ons

Over Kids 'n Ko

Maak kennis met Kids ’n Ko!

 

Elke dag weer, wil Kids 'n Ko een fijne plek zijn waar elk kind zich prettig voelt, met plezier naar toe gaat en zich optimaal kan ontwikkelen. Veiligheid en geborgenheid, maar ook persoonlijke aandacht, professionaliteit, deskundigheid, flexibiliteit en een warme uitstraling staan bij ons voorop. Kids ’n Ko biedt kinderopvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Door de dagopvang, het peuterspeelhuis en de buitenschoolse opvang kunnen we kinderen gedurende de hele basisschooltijd opvangen. Kids 'n Ko is de ideale plaats voor een kind om geheel verzorgd de wereld te verkennen en zich te ontplooien als ouders/verzorgers elders zijn. 

Samenwerken met ouders en de oudercommissie

Kids ’n Ko hecht veel waarde aan samenwerken met ouders van onze Kids 'n Ko kinderen. We houden daarom ouders op de hoogte van wat er tijdens de opvang gebeurt, door foto's te delen en regelmatig even bij te praten. Uiteraard respecteren we de wensen van ouders, die precies weten wat belangrijk is voor hun kind.  

Ook heeft Kids 'n Ko een oudercommissie. Deze commissie denkt mee over het pedagogisch beleid en organisatorische zaken. 

Spelenderwijs op ontdekkingsreis

Kids ’n Ko wil alle kinderen voorbereiden op hun toekomst in de maatschappij. Dat doen we altijd spelenderwijs en vanuit het belang van kinderen. Dat wil zeggen dat onze pedagogisch medewerkers kijken  hoe kinderen zich ontwikkelen en waar het naartoe wil. Wat hebben kinderen nodig om iedere dag opnieuw iets over zichzelf te leren? Zo geven we de aangeboren talenten van kinderen de ruimte en bieden we activiteiten die passen bij kinderen. Kids ’n Ko biedt de kinderen een huiselijke omgeving en een ontspannen en ongedwongen sfeer.  Het is belangrijk dat activiteiten elkaar afwisselen en dat er rustmomenten worden ingebouwd. Onder de juiste begeleiding leert een kind uit grote en kleine dagelijkse ervaringen iets waardevols. 
 

Ons team

Het team van Kids ’n Ko heeft hart voor kinderen. Onze pedagogische medewerkers vinden het stuk voor stuk van groot belang om echt in contact te zijn met kinderen en om hen te begeleiden in hun ‘reis’ naar groter groeien. Zij staan iedere dag voor jouw kind klaar om het een plezierige dag te bezorgen. 

Openingstijden

De openingstijden van onze verschillende locaties vind je hieronder:

Dagopvang aan de Gramsbergersweg en aan de Paasberg: Op werkdagen van 6.15 uur tot 18.30 uur (m.u.v. officiële feestdagen). Deze locatie is tevens in schoolvakanties geopend. 

Buitenschoolse opvang aan de Paasberg: Op schooldagen van 12.00 uur tot 18.30 uur en op 'rooster' vrije schooldagen van 6.15 uur tot 18.30 uur (m.u.v. officiële feestdagen). Ook in schoolvakanties is Kids 'n Ko alle dagen geopend. 

Peuterspeelhuis aan het Fonteinkruid: Op werkdagen van 8.00 uur tot 13.00 uur (m.u.v. officiële feestdagen). Ook in schoolvakanties maken we gebruik van deze locatie. 

Wij geven kinderen graag de bagage mee voor de rest van hun leven!