Dagopvang
Peuter speelt buiten bij Kids 'n Ko buitenschoolse opvang
Een Thuis Weg van Huis

Waar Kleine Voetjes Grote Stappen Zetten!

Bij Kids 'n Ko Dagopvang in Hardenberg, creëren we een warme, huiselijke sfeer waar kinderen zich veilig en geliefd voelen. In onze zorgvuldig ontworpen ruimtes worden kinderen gestimuleerd tot ontdekking en spel. Bij Kids 'n Ko Dagopvang vieren we niet alleen de eerste stapjes, woordjes en vriendschappen, maar introduceren we ook Puk als speciale vriend in het leven van de kinderen. Puk begeleidt de overgang van baby naar peuter als meer dan een knuffel; hij is het speelkameraadje waarmee de kinderen samen de wereld verkennen. Dit legt een solide basis voor ons vervolgprogramma, Uk en Puk, dat wordt geïntroduceerd wanneer de kinderen de peutergroep betreden.


Kleine Handjes, Groot Avontuur

Waar Elke Dag een Nieuwe Ontdekking Is!

Kids 'n Ko Dagopvang in Hardenberg is een plek waar kinderen in de leeftijd van 0-2 jaar elke dag nieuwe avonturen beleven. Onze speelruimtes prikkelen de nieuwsgierigheid van kinderen en voeden de verbeelding. Met zorgzame handen en hartverwarmende glimlachen, begeleiden we hen door hun dag, zorgen we voor hun behoeften en vieren we elke kleine overwinning.

Neem contact op

"

Kids 'n Ko - Waar kinderen spelenderwijs op ontdekking gaan.

"

Geronda Nieman
Directie

Waar bevindt Kids 'n Ko Dagopvang zich in Hardenberg?

Kids 'n Ko Dagopvang, gelegen in het hart van Hardenberg, met vestigingen in Baalder, Baalderveld en de Marslanden/Haardijk. Wij bieden een liefdevolle en stimulerende omgeving voor kinderen van 0-4 jaar. Kom gerust langs en ervaar de warme en uitnodigende sfeer. Ontdek hoe wij zorgen voor de allerkleinsten en leer meer over wat onze opvang zo speciaal maakt. We kijken ernaar uit om jou en je kleintje te verwelkomen in onze warme en veilige omgeving, waar ieder kindje de aandacht en zorg krijgt die het verdient.

Welke activiteiten biedt Kids 'n Ko Dagopvang voor jonge kinderen in Hardenberg?

Bij Dagopvang Kids 'n Ko combineren we plezier en ontwikkeling. Van vrolijke muziek, luisteren en kijken naar een prentenboek tot buitenspelen in de grote omheinde tuin. Samen de kippen voeren, avonturen beleven met Puk, klimmen en klauteren op de klauterbaan of spelen in de huishoek en bouwhoek. Welkom in een wereld waar leren en plezier hand in hand gaan!

Hoe zorgt Kids 'n Ko Dagopvang voor de veiligheid en het welzijn van mijn kind in Hardenberg?

Bij Kids 'n Ko staat de veiligheid en het welzijn van kinderen voorop. Ons ervaren team is getraind in eerste hulp en kinderveiligheid, en onze faciliteiten zijn ontworpen met de veiligheid van kinderen in gedachten, zodat ouders met een gerust hart kinderen aan onze zorg toevertrouwen.

Wat maakt Kids 'n Ko een betrouwbare keuze voor dagopvang in Hardenberg?

Kids 'n Ko Dagopvang in Hardenberg is geliefd om zijn warme, zorgzame omgeving, ervaren personeel en een rijkdom aan leerzame en leuke activiteiten die de ontwikkeling van kinderen ondersteunen. We werken nauw samen met ouders om te zorgen voor een naadloze overgang tussen thuis en opvang en bieden een plek waar elke kind kan groeien en bloeien.