Peutergroep
Kleine Stapjes, Grote Sprongen

Waar Peuters Spelenderwijs de Wereld Ontdekken!

Onze peutergroepen creëeren een veilige en vrolijke omgeving waar peuters in de leeftijd van ongeveer 2-4 jaar op een speelse manier de wereld ontdekken. Met liefdevolle begeleiding stimuleren we sociale interactie, creatief spel en het verkennen van basisvaardigheden op weg naar zelfstandigheid. We leggen de nadruk op natuurlijk leren, waarbij nieuwsgierigheid en ontdekkingen de basis vormen voor een plezierige peutertijd.

Neem contact op
Ontdekken, Spelen, Leren

Waar de Reis van Je Peuter Begint!

Kids 'n Ko Peutergroep in Hardenberg waar de ontdekkingsreis van peuters begint! In onze peutergroep verkennen we de wereld met plezier en gebruiken we boeiende thema's van Uk en Puk om spelenderwijs te leren. Samen creëren we een stimulerende omgeving waar nieuwsgierige peuters hun vaardigheden ontwikkelen. Het avontuur wacht, en we staan klaar om elke stap van deze prachtige reis te begeleiden!

Neem contact op

"

Peutergroep - Waar Kleine Ontdekkingsreizigers Groeien tot Grote Avonturiers in een Wereld Vol Spel en Verwondering!

"

Daphne Verlaan-Mulder
Locatie verantwoordelijke Korte Spruit

Waar is de Kids 'n Ko Peutergroep gevestigd in Hardenberg?

Onze peutergroep is gevestigd in Hardenberg in de wijken Baalderveld en in de Marslanden/Haardijk, waar we een liefdevolle en stimulerende omgeving bieden voor peuters om te groeien en te leren. We kijken ernaar uit om ouders te verwelkomen, zodat een ieder de unieke sfeer zelf kan ervaren en meer te weten kan komen over hoe we werken.

Welke activiteiten biedt de Kids 'n Ko Peutergroep voor peuters in Hardenberg?

Bij Kids 'n Ko Peutergroep in Hardenberg bieden we educatieve avonturen, geïnspireerd door de Uk en Puk methode. Onze peutergroep werkt met kindgerichte thema's, waarbij we speelse activiteiten aanbieden om kinderen op een ontdekkende manier te laten leren. Samen  trekken we er regelmatig op uit met onze kleurrijke Stints, zodat de peuters de wereld om hen heen op een verrassende en vrolijke manier kunnen ontdekken. Hierbij staat plezier en leren hand in hand, telkens weer!

Hoe kan ik mijn peuter inschrijven bij Kids 'n Ko in Hardenberg?

Wil je je peuter inschrijven? Dat kan door contact met ons op te nemen en door het inschrijfformulier op onze website in te vullen. We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen!

Waarom kiezen ouders voor Kids 'n Ko Peutergroep in Hardenberg?

Ouders verkiezen Kids 'n Ko Peutergroep in Hardenberg vanwege onze unieke benadering. Geïnspireerd door de Uk en Puk methode bieden we thematische en speelse leeractiviteiten aan. Ook onze Stint-uitstapjes brengen de peuters op een ontdekkingsreis door de wereld om hen heen. Bij Kids 'n Ko staat niet alleen plezier voorop, maar Kids 'n Ko staat ook voor betrokkenheid, liefdevolle zorg en educatie.