Vakantieopvang
kinderen spelen in Kids 'n Ko opvang
Vakantieplezier Het Hele Jaar Door

Waar Elk Seizoen Een Nieuw Avontuur Brengt!

Bij Kids 'n Ko Vakantieopvang in Hardenberg veranderen we elke schoolvakantie in een fijn avontuur voor jouw kind. Van zonnige ontdekkingstochten tot winterse wonderen, bieden we elke keer weer een ander seizoensprogramma dat de verbeelding prikkelt en vrije dagen vult met gezelligheid, ontdekking en vriendschap. Hier, in een veilige en inspirerende omgeving, smeden we herinneringen die een leven lang meegaan. Ben je klaar om van elke vakantie een onvergetelijk feest te maken?

Neem contact op
Ontdek, Speel, Herhaal

Waar Vakantiedagen Bruisen van Energie en Ontdekking!

Kids 'n Ko Vakantieopvang in Hardenberg is je kind's paspoort naar vakantieplezier. Onze dynamische vakantieprogramma's zijn ontworpen om kinderen te boeien met een mix van leuke activiteiten, uitstapjes en themadagen die zowel vermakelijk als educatief zijn. Met ons zorgzame team en een schat aan activiteiten, is elke vakantiedag een nieuw avontuur bij Kids 'n Ko!

Neem contact op
Foto Kinderopvang Kids 'n Ko locatie

"

Vakantieopvang - Waar Elke Vakantiedag Een Sprankelend Nieuw Avontuur Is en Vriendschappen In Alle Seizoenen Bloeien!

"

Manon de Groot
Locatie Verantwoordelijke BSO Kollergang

Waar kan ik Vakantieopvang vinden in Hardenberg?

Onze locaties aan de Kollergang in de Marslanden/Haarijk, Baalderveld en aan de Paasberg in Baalder huisvesten prachtige ruimtes waar een diversiteit aan activiteiten plaatsvindt, allemaal gericht op kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar. Kom langs en ervaar de kracht van Kids 'n Ko Vakantieopvang!

Welke activiteiten biedt Kids 'n Ko Vakantieopvang aan kinderen in Hardenberg?

Wij zijn trots op onze boeiende en avontuurlijke vakantieprogramma's , speciaal ontworpen voor kinderen tijdens de schoolvakanties. Onze vakantieopvang in Hardenberg biedt een breed scala aan activiteiten, waaronder themadagen, creatieve workshops, sportieve activiteiten en uitstapjes, allemaal ontworpen om kinderen een leuke, verrijkende en onvergetelijke vakantie-ervaring te bieden. Ontdek meer over onze boeiende vakantieactiviteiten door een bezoek aan ons te brengen. Wees welkom.

Hoe kan ik mijn kind inschrijven voor de Vakantieopvang bij Kids 'n Ko in Hardenberg?

Wil je je kind inschrijven? Dat kan door contact met ons op te nemen of door ons inschrijfformulier in te vullen op onze Kids 'n Ko website. Voor meer informatie over beschikbaarheid en tarieven, aarzel niet om ons te benaderen.

Wat maakt Kids 'n Ko een betrouwbare keuze voor dagopvang in Hardenberg?

Kids 'n Ko Dagopvang in Hardenberg is geliefd om zijn warme, zorgzame omgeving, liefdevol en zorgzaam personeel en een rijkdom aan leerzame en leuke activiteiten die maken dat kinderen graag bij ons zijn.