BSO (buitenschoolse opvang)
Ontdek en Groei

Waar Avontuur en Ontwikkeling Hand in Hand Gaan!

Bij Kids 'n Ko BSO in Hardenberg, ontdekken kinderen een wereld waar avontuur en persoonlijke groei centraal staan. Of het nu gaat om het ontwikkelen van hun eigen projecten in onze speciale timmerhoek, of het ontdekken van nieuwe smaken bij de kookhelden, elke dag is een nieuw avontuur. Onze speelhoeken, gezellige leeshoek en uitdagende buitenruimte bieden eindeloze mogelijkheden voor plezier en ontspanning. Bij ons is elke dag een kans om te leren, te ontdekken en nieuwe vrienden te maken! Bovendien gaan we regelmatig met de Stints op pad, waardoor kinderen de kans krijgen om de wereld om hen heen te ontdekken. Deze avontuurlijke uitstapjes dragen bij aan een bredere kijk op de omgeving en vergroten het bewustzijn van de kinderen over de wereld om hen heen.

Neem contact op
Speel, Leer en Ontwikkel

Waar Ieder Kind Zijn Eigen Pad Vindt!

In onze BSO in Hardenberg, biedt Kids 'n Ko een omgeving waar kinderen na schooltijd hun energie kwijt kunnen en hun horizon verbreden. Of ze nu hun eigen culinaire creaties maken, kunstwerken schilderen, of buiten in de natuur spelen en ontdekken, er is voor ieder wat wils. Onze diverse speel- en leerhoeken zijn ontworpen om hun ontwikkeling te stimuleren terwijl ze plezier hebben en nieuwe vaardigheden leren. Bij Kids 'n Ko is ieder kind uniek en wordt elke dag een nieuw avontuur!

Neem contact op

"

Kids 'n Ko BSO Hardenberg - Waar Vertrouwen, Plezier en Ontwikkeling Samenkomen voor Elk Kind

"

Geronda Nieman
Directie Kids 'n Ko

Waar is Kids 'n Ko BSO gevestigd in Hardenberg?

Kids 'n Ko BSO is centraal gelegen en heeft vestigingen in Baalder, Baalderveld en in de Marslanden/Haardijk, zodat we gemakkelijk bereikbaar zijn voor gezinnen in en rond Hardenberg.

Welke activiteiten biedt Kids 'n Ko BSO aan voor kinderen in Hardenberg?

Onze BSO in Hardenberg biedt een breed scala aan activiteiten zoals koken en bakken, timmeren, kunst maken, buitenspelen op een groot veld of in onze boomhut en ook om vriendschappen maken. Dit allemaal ontworpen om de creativiteit en persoonlijke ontwikkeling van kinderen te stimuleren. Daarnaast verkennen we regelmatig met de Stints de omgeving, zodat kinderen de kans krijgen om de wereld om hen heen te ontdekken.

Hoe kan ik mijn kind inschrijven bij Kids 'n Ko BSO Hardenberg?

Je kunt je kind gemakkelijk inschrijven voor onze BSO in Hardenberg door contact met ons op te nemen via ons contactformulier.