Buitenschoolse opvang Marslanden

BSO Marslanden

Locatie Marslanden aan de Korte Spruit biedt volop mogelijkheden als het gaat om natuurbeleving, groen en vrij buitenspel. Zo komt er een echte belevingstuin, voorzien van een moestuin, fruitbomen en een super gave boomhut!

Als kinderen hier na een lange dag uit school komen is het tijd voor de nodige ontspanning. We nemen eerst de belevenissen van de schooldag door waarna we vervolgens leuke en leerzame activiteiten gaan ondernemen. Dit alles doen we door samen met de kinderen spelenderwijs op ontdekkingsreis te gaan. Hoe gaaf is het dat kinderen bijvoorbeeld kunnen leren over hoe groenten en fruit groeit, hoe dit bereid kan worden en ook nog eens te ontdekken hoe het proeft!

Ook op deze locatie geven we een groene omgeving en ruimte voor natuurbeleving een stevige plek. De natuur prikkelt, daagt uit en geeft kinderen de ruimte om hun fantasie te ontwikkelen en te gebruiken. Daarnaast worden ze onbewust gestimuleerd tot (meer) bewegen. Kinderen leren te genieten van het buiten zijn en aandacht te hebben voor alles wat er om hen heen gebeurt. Hoe mooi is dat?

Ben je enthousiast geworden en/of wil je eerst nog wat meer weten over de opvangmogelijkheden bij Kids 'n Ko Marslanden of één van onze andere locaties? Neem dan gerust contact met ons op! 

Hopelijk zien we je snel op deze of één van onze andere locaties!