Naschoolse opvang Hardenberg

Naschoolse opvang Hardenberg

naschoolse opvang Hardenberg

Bent u opzoek naar een leerzame maar vooral leuke naschoolse opvang in Hardenberg? Kids ’n Ko vindt het heel belangrijk dat kinderen zelf op avontuur kunnen gaan en dingen kunnen ontdekken. Wij bieden uw kind een leuke plek na school om lekker te ontspannen na een lange maar ook leuke dag op school. De kinderen die wij opvangen bij onze naschoolse opvang in Hardenberg zijn kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar.

 

Bekijk onze locaties

naschoolse opvang in Hardenberg

Hoe gaat een naschoolse opvang in Hardenberg te werk?

Hoe gaat een naschoolse opvang in Hardenberg te werk? Dat is een goeie vraag! Wij halen de kinderen bij diverse basisscholen in Hardenberg op. Dit doen wij met onze bus, auto, fiets of we komen de kinderen lopend ophalen. Onze opvang is op iedere doordeweekse dag geopend van 06:00 uur tot 18:30 uur.

De kinderen zijn bij ons vrij om spelenderwijs te leren en te ontdekken. Bij elke naschoolse opvang locatie van Kids ’n Ko hebben wij een heerlijke ruimte om zowel binnen, maar vooral ook buiten te spelen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar één van onze naschoolse opvangen in Hardenberg? De beste indruk die wij kunnen bieden, krijg je door een kijkje te komen nemen bij een van onze naschoolse opvang locaties. Je bent altijd welkom aan de Paasberg 42, aan het Fonteinkruid 4 of aan de Korte Spruit 13 in Hardenberg.

naschoolse opvang

Peuteropvang Hardenberg

Peuteropvang Hardenberg is eigenlijk hetzelfde als een peuterspeelzaal. Wij van Kids ’n Ko noemen het zelf peuterspeelhuis. De peuteropvang Hardenberg is vanaf 2 jaar tot en met 4 jaar. De peuters kunnen op vaste dagdelen in kleine groepen samen komen spelen, ontwikkelen en ontdekken. Dit is super leerzaam en heel leuk.

Kids ’n Ko is de leukste peuteropvang van Hardenberg waar kinderen binnen maar vooral buiten de omgeving kunnen ontdekken. Kids ’n ko is een warme en gezellige plek waar een fijne sfeer hangt.