Informatie over het peuterspeelhuis

Informatie peuterspeelhuis

Het Peuterspeelhuis is voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar.

marslanden hardenberg kinderopvang

Peuters willen vooral lekker kunnen spelen met hun leeftijdsgenootjes. Het Peuterspeelhuis is een peuterspeelzaal in Baalderveld, waarbij peuters vanaf ongeveer 2 á 2,5 jaar op vaste dagdelen en in kleine groepen samen komen spelen, ontdekken en ontwikkelen. Dat is niet alleen leuk, maar ook ontzettend leerzaam! Er is zoveel te zien en te ontdekken. Kinderen zijn bij ons welkom. We hebben 2 peutergroepen.

Met een warme, prettige inrichting, gezelligheid en een fijne sfeer zorgen we dat kinderen het naar de zin hebben bij ons. We geven peuters de ruimte om nieuwe kanten van zichzelf te ontdekken. Daarmee is het Peuterspeelhuis een goede opstap naar de basisschool en dé plek voor jouw peuter om samen met andere kinderen de leukste avonturen te beleven. 

Dit heerlijke leventje van spelen en ontdekken stimuleren we graag binnen onze peutergroepen. 

Bij het Peuterspeelhuis werken we met het Uk & Puk programma voor peuterspeelzalen in combinatie met onze eigen thema’s die we uit de belevingswereld van onze kinderen halen. 
Met behulp van Uk & Puk in combinatie met onze eigen thema's leren kinderen nieuwe vaardigheden op een speelse manier. Daarnaast kijken onze pedagogische medewerkers natuurlijk ook naar de talenten van elke peuter. Alle kinderen krijgen op deze manier de ruimte om zichzelf te ontwikkelen.

Lees gauw verder om meer te weten te komen over ons Peuterspeelhuis: lees hier meer over op ontdekkingsreis in het Peuterspeelhuis, hier over onze vakantieopvang en de openingstijden vind je op deze pagina.

We kunnen je natuurlijk alles vertellen over hoe leuk onze peuteropvang is. Maar waarom kom je niet gewoon een kijkje nemen? Je bent altijd welkom voor een rondleiding aan het Fonteinkruid 4 in Hardenberg. 

Neem contact op

 

Samen verschillend zijn!